top of page

EQUIEXPERIENCE

an insight guided by horses

Caballus Luminous - ko nam pot osvetlijo konji

Nature Tokens

Predstavljamo edinstven program, ki je zasnovan tako, da posameznikom omogoča poglobitev v svoj notranji svet ob vodnikih konjih.
 
Namen te izkušnje je dvigniti samozavedanje, razu
meti osebno dinamiko in slišati sporočila teh veličastnih živali, ki nam pomagajo postati bolj avtentični in zaživeti polnejše življenje.

Delavnice so prostor neomejenih možnosti pristnega stika s konji.  Delavnica poteka v 3 delih:

  •  

Prvi del delavnice je namenjen odpiranju prostora, varnosti ter povezovanju udeležencev. S tem vsak pri sebi naredi korak bližje v notranji svet in ga podeli v meri, ki jo začuti. V prvem delu delavnice sledi pogovor o konjih, njihovemu jeziku in svetu.

Drugi del delavnice je izkustven in poteka z neposrednim stikom s konji. Izkušnja je vedno soustvarjena med vsemi, ki smo v prostoru. Najlažje si predstavljate lahko to kot neko druženje z prijatelji - včasih skupaj meditirate, včasih se igrate, imate kakšen globok pogovor, včasih vam ti prijatelji predstavijo njihovo družino, njihovo dinamiko.  Konji imajo posebne sposobnosti videti in čutiti v našo notranjost in nam iz svojega sveta vedno prinesejo sporočila, ki so nam v tistem trenutku namenjena. Torej, v naprej ne povejo kaj bo, najlažje se je prepustiti in pustiti presenetiti. :)

  •  

Tretji del delavnice je namenjen refleksiji in prizemljevanju izkušnje na različne načine. Kot smo prostor odprli, ga skupaj tudi zapremo.

Časovno se vedno prilagodimo procesu, ki se odvija ter temu, da prostor primerno po izkustvu tudi zapremo. Ko se prostor odpre, takrat konji že delajo, čeprav to kdaj od zunaj ni vidno. Ko prostor zapremo konji prenehajo z delom z vami.

 

Delavnica je lahko karkoli želite in potrebujete v tem trenutku – zabavna, povezovalna, sproščujoča, terapevtska izkušnja. Primerna je za posameznike, pare kot tudi za družine in skupine. Delavnice so primerne za vse starostne skupine in zanje ne potrebujete predznanja o konjih (dobrodošli tudi vsi, ki se konj bojite). 

Trajanje: 2-3 ure

 

 

IMG_4740.JPG

Delavnica s konji zame predstavlja subtilno srečanje posameznika s samim seboj in s svojimi notranjimi, morda celo neodkritimi deli.
Ko sem vstopila v areno, sem začutila prostor, kjer bi se lahko raziskovala na povsem nov način. Konji in njihova dinamika so odražali moje vedenjske vzorce, ki se jih večine nisem povsem zavedala. Izkušnja je globoka in čutna!

Hvala Gal in Sara, to je bila zame nepopisna izkušnja in vaše vodstvo je bilo jasno, a direktno, vedno mehko in sočutno. V vašem vodstvu sem se počutila varno in sem bil dovolj podprta z vašimi vprašanji, da sem lahko odkrito raziskovala svojo ranljivost.

hvala :)

Špela

Delavnica s konji je v meni pustila tako globok pečat, da ji vsaka beseda dela krivico. To je res individualna izkušnja, naraven in pristen stik z živaljo in drugimi udeleženci. Vse se zgodi, kot se mora in konj na nek neverjeten način odraža točno tisto, kar v danem trenutku potrebujete. Hvala Sara in Gal za to čarobno izkušnjo.

Nina

Sarino in Galovo delo je precej edinstveno in dragoceno. Zahvaljujoč njima sem prvič v življenju spoznal, kako zelo občutljivi so lahko konji in koliko lahko zrcalijo naše odnose. S partnerjem sva ob srečanju z njimi dobila toliko spoznanj in vpogledov. Hvala vam!

Davide

bottom of page