top of page

O NAS

’Nekoč sta se srečali dve mladi duši, globoko prepleteni s svetom konj. Njuna strast do teh veličastnih bitij je med njima ustvarila vez, ki se je zdela nezlomljiva. Toda po volji življenja so se njune poti razšle in ju vodile na ločena potovanja rasti in samoodkrivanja. Moški se je poglobil v umetnost treninga in razumevanja sveta konj, medtem ko se je ženska podala na globoko iskanje zdravljenja in duhovnega razvoja ter na poti doživela različne izkušnje.

 

Po 7 letih ju je višja sila ponovno združila in utrla pot globoki povezavi, ki temelji na pristni ljubezni in skupnih sanjah. Preden sta lahko skupaj sprejela to novo poglavje, sta se morala soočiti in zaceliti lastne rane iz preteklosti, kar je kasneje omogočilo globjo raven zdravljenja v njunem odnosu.

 

Združeni z univerzalnim načrtom so se podali na pot soustvarjanja in skupaj vzpostavili sveti prostor, ki ga vodijo njuni vodniki – modri in intuitivni konji.

 

Moški z modrostjo sveta konj in ženska z modrostjo podzemlja in duhovega sveta, obkrožena z nežno a močno prisotnostjo živali.’

 

To sta Gal in Sara ter njuna pot s konji. 

 

Najlepše stvari se razvijejo iz polja, ki ga ustvarjamo skozi ljubezen in povezanost. Tako je nastal EQUINESS. Je najin/naš prostor. Prostor v katerem se počutimo živo, povezano ter napolnjeno. Prostor v katerem dihamo s polnimi pljuči. Prostor, kjer se pogovarjamo v tišini in čutimo z vsemi čuti. Kjer se igramo. Kjer pozabimo na seznam stvari, ki jih moramo še narediti. Prostor kjer samo smo.

Ta prostor ni nastal naključno. Ko pogledamo nazaj vidimo, da so vse poti vodile v kreacijo tega prostora. Je združitev ljubezni, znanja ter lastnih izkušenj. Ker imava rada življenje. In obožujeva pristno povezanost ter vse barve, ki jih prinese človeška izkušnja bivanja. Nikoli ni bilo mišljeno, da gremo skozi to izkušnjo (biti človek) sami. 

Sva Sara & Gal - edukantka Geštalt izkustvene družinske terapije ter magistrica znanosti o živalih & strokovnjak na področju obnašanja in treninga konj.

Naš prostor vam pokaževa v obliki terapevtskega dela, izkustvenih delavnic s konji in raznovrstnih dogodkov. Veselimo se kontakta.


 

113A3615.jpg

SPOZNAJ EQUINESS DRUŽINO

113A4054.jpg
113A3709.jpg

SARA GRAHELJ

edukantka geštalt izkustvene družinske terapije in magistrica znanosti o živalih

GAL GRAHELJ

strokovnjak na področju psihologije in treninga konj

bottom of page