Konji & Ikaro

Canva Design.png
_MG_4343 (1).JPG

Konji & Ikaro - dvodnevna delavnica z Eriko Oblak, Galom in Saro Grahelj

Modrost konj, Ikaro obred in spanje na posteljah iz sena.  Je lahko še lepše?

 

Vabljeni vsi raziskovalci življenja in sebe, ki bi radi
preživeli dva dni v naravi, prisluhnili modrosti konj, se družili ob ognju, delili svoje zgodbe in spoznanja ter se prepustili Ikaro obredu pod vodstvom Erike Oblak. 

Delavnica bo pravzaprav prijetno druženje in v današnji čas vpeljana modrost naših prednikov - učili so se od rastlin, živali ter v vsakemu in vsemu spoznali učitelja. In živeli so v skupnosti ter se podpirali. 

Zakaj konji?

 

Konji v vsakem od nas skoraj nemudoma odprejo proces zdravljenja. So tako senzibilni, da nam nastavljajo popolno ogledalo. So izjemni zdravilci, saj so njihove reakcije iskrene in vedno takšne, da podprejo našo rast. Želijo si nas podpreti, da postanemo srečnejša in bolj pomirjena različica sebe. Podpirajo nas, da stopimo korak bližje sebi. Bližje življenju. V občutljivih in izkušenih rokah nam sporočajo kdo smo in kje imamo težavo s sabo in okolico. Učijo nas o naravi, odvisnosti, pa tudi povezanosti in spoštovanju, tako kot Ayahuasca.

 

Zakaj Ikaro?

Zdravljenje, ki ga bodo odprli konji pa ga bo duh rastlin učiteljic še podprl.

Ikaro so posebne šamanske pesmi, ki so enako pomemben del Ayahuasca obredov, kot je Ayahuasca sama. Učenec jih prejme v času učenja, v procesih diet z rastlinami učiteljicami, ko se povezuje z njihovo energijo in drugimi energijami naravnega sveta. Uporabljajo se kot povezava človeka z naravo in njenim duhovnim svetom ter prenašajo energije, ki vzpostavljajo ravnovesje na vseh ravneh.

 

Kako bo delavnica potekala?

 

Pred delavnico se boste pripravili tako, da boste izbrali namen (na čem nameravate na delavnici delati). Začeli bomo z druženjem s konji, vodila vas bova Sara in Gal. Konje bova spustila v manežo in pridružili se jim bomo še mi s svojimi nameni. Skupaj bomo sproti pisali scenarij. Konjem bomo pustili, da se odzovejo in nam mogoče že pokažejo kak odgovor. Sledilo bo nekaj sproščujočega druženja in kosilo.

 

Po kosilu se bomo zbrali in namestili za Ikaro obred, v katerega bomo stopili z istim namenom ter prisluhnili, kaj nam bodo o tem zaupale še rastline. Po obredu bo sledila večerja, po večerji pa se bomo zbrali okoli ognja in se prepustili večeru. Naslednji dan se bomo po zajtrku še enkrat podružili s konji in proces zaokrožili.

Delavnica bo potekala od sobote, od 10 ure do nedelje do 12 ure. Za early bird rezervacije je nižja cena - 190€ na osebo. Po tem datumu je cena 220€ na osebo.

Prijave sprejemamo na email naslovu equiness.eu@gmail.com

Erika, Gal, Sara & vsi ostali 

Leaf
datumi

17. in 18. september (POLNO)