EQUINESS čreda ljudi

EQUIheard - biti slišan in viden znotraj varne črede

 

V svojem življenju sem se srečala z močnim občutkom biti sam, biti brez podpore in se niti nisem dolgo tega zavedala. Tekom študija sem prišla v stik s tem delom sebe, ki ve kako je, ko si sam. Zaradi zavedanja tega dela pa se je tudi prebudil občutek in izkušnja kako je, ko nisi sam. Ko imaš varno okolje, kjer se ceni tvoja lastna avtentičnost in kjer so ljudje podpirajoči, sprejemajoči in neobsojajoči. Tako kot so konji – živijo v čredi, so izjemni v svoji avtentičnosti in prisotnosti, so neobsojajoči in so zares sprejemajoči. V sebi nosijo modrost, ki ji bomo prisluhnili.

Zato sem se odločila, da odprem prostor za nastanek Equiness človeške črede  - Equiness Heard, kjer bomo soustvarili varno in sprejemajoče okolje, našo čredo in se podprli (pa zabavali!). 

 

V skupini se bomo pogovarjali, ustvarjali, se družili s konji in preživljali veliko časa v naravi. 

Vabljeni torej na skupno potovanje, raziskovanje, igranje, ustvarjanje in čutenje. Vabljeni po razna spoznanja in odkrivanja, ki jih potem nosite s seboj in jih predajate naprej svojim bližnjim.😊Vsako potovanje, ki ga opravimo in doživimo, ga ne le zase, ga za vsa naša poznanstva.

 

Srečanja bodo potekala po 3 ure na srečanje. Cena na srečanje je 38 eur. Maksimalno število oseb na srečanje je 10.

JUNIJ - torek 28.6. in četrtek 30.6. od 17 do 20 ure

Prijaviš se tako, da pošlješ email na naslov equiness.eu@gmail.com, kjer navedeš svoje ime ter termin na katerega se prijavljaš. Ob tem je potrebno plačati akontacijo 15 eur. 

Skupino bom facilitirala Sara Grahelj, edukantka geštalt izkustvene družinske terapije in magistrica znanosti o živalih

 

Aho mitakuye oyasin – za vse naše odnose

IMG_6693_edited_edited.jpg

“Horses can see the real you. Being seen is incredibly healing.“

Meg Kirby