top of page

EQUIEXPERIENCE

Izkušnja s konji

Delavnice so prostor neomejenih možnosti pristnega stika s konji.  

Primerne so tako za posameznike, pare kot tudi za družine in skupine. Delavnice so primerne za vse starostne skupine in zanje ne potrebujete predznanja o konjih (dobrodošli tudi vsi, ki se konj bojite). 

Delavnica traja približno dve uri. V prvem delu delavnice vam z Galom predstaviva konje, njihovo psihologijo in njihov pomen za nas. Sledi izkustveno delo s svobodnimi konji v maneži. V zadnjem delu pa se o izkušnji pogovorimo in osvetlimo tisto, kar je bilo za vas najpomembnejše. 

 

Delavnica je lahko karkoli želite in potrebujete v tem trenutku – zabavna, povezovalna, sproščujoča, terapevtska izkušnja

 

 

_MG_4416.JPG

Delavnica s konji zame predstavlja subtilno srečanje posameznika s samim seboj in s svojimi notranjimi, morda celo neodkritimi deli.
Ko sem vstopila v areno, sem začutila prostor, kjer bi se lahko raziskovala na povsem nov način. Konji in njihova dinamika so odražali moje vedenjske vzorce, ki se jih večine nisem povsem zavedala. Izkušnja je globoka in čutna!

Hvala Gal in Sara, to je bila zame nepopisna izkušnja in vaše vodstvo je bilo jasno, a direktno, vedno mehko in sočutno. V vašem vodstvu sem se počutila varno in sem bil dovolj podprta z vašimi vprašanji, da sem lahko odkrito raziskovala svojo ranljivost.

hvala :)

Špela

Delavnica s konji je v meni pustila tako globok pečat, da ji vsaka beseda dela krivico. To je res individualna izkušnja, naraven in pristen stik z živaljo in drugimi udeleženci. Vse se zgodi, kot se mora in konj na nek neverjeten način odraža točno tisto, kar v danem trenutku potrebujete. Hvala Sara in Gal za to čarobno izkušnjo.

Nina

Sarino in Galovo delo je precej edinstveno in dragoceno. Zahvaljujoč njima sem prvič v življenju spoznal, kako zelo občutljivi so lahko konji in koliko lahko zrcalijo naše odnose. S partnerjem sva ob srečanju z njimi dobila toliko spoznanj in vpogledov. Hvala vam!

Davide

bottom of page