top of page

RASTEM NA KONJEVEM HRBTU

Učenje s konji je ena bolj zabavnih metod za otroke
Program celostnega učenja o konjih in jahanju 

Rastem na konjevem hrbtu pomeni, da se bomo ob konjih in od konj učili vse kar nam bodo pokazali. Razumevanje, ki ga dobimo z delom na tleh s konji in opazovanjem konj se enako prenese tudi na našo komunikacijo med jahanjem.

Pomembno je, da razumemo in da nas konji razumejo. Znanje, ki ga imava želiva predati naprej. A celostno, z občutkom do ljudi in konj. Da bodo otroci postali opolnomočeni in se v prihodnje s konji srečevali z zavedanjem in znanjem.

Gal je eden izmed najboljših jahačev in tekmovalcev v Evropi v western disciplini reining, ima več zmagovalnih naslovov, pokalov in uspehov. Predvsem pa ga odlikuje izjemo razumevanje konj!

Sara je s konji od svojega 2. leta starosti, v njeni magistrski nalogi se je osredotočila na zagotavljanje dobrega počutja konj in zaključila študij znanost o živalih. Po končanem študiju pa je začela študij Geštalt izkustvene družinske terapije in sedaj oba področja združuje pri delu s konji in ljudmi. 


Poskušali smo upoštevati tudi stisko, s katero se srečujete starši - vožnja, čas, denar. Program smo oblikovali z upoštevanjem le tega. Program bo potekal vsak drug teden, po 4 ure. V skupini bodo le 4 otroci, da se bomo res lahko poglobili v svet jahanja. 

Začetek novembra!

Kje? Na NiceRanch v okolici Ivančne Gorice, slabe pol ure iz Ljubljane!

Cena? 50 EUR na srečanje

Vse, ki vas zanima nam pošljite email na equiness.eu@gmail.com, kjer vam bomo posredovali dodatne informacije. 

 

bottom of page